Složení: Pšeničná mouka, kukuřičný škrob, voda
středa 25. ledna 2017
Lahodný předkrm v podobě knedlíčků GYOZA
Knedlíčky GYOZA jsou původem z Číny, ale velmi oblíbené jsou i Japonsku. Jedná se o nudlové, kulaté těstíčko, které se plní masovou či zeleninovou směsí. Připravují se tak, že si vezmete menší plát těsta, naplníte ho směsí, následně se přehne jeden kraj k druhému a vidličkou se spojí okraje, vzniknou taštičky, které jsou podobné pirožkům. Takto připravené taštičky se vloží do pánve s trochou oleje, jakmile spodní vrstva taštičky zhnědne, dolijeme do půli taštiček vodu, zakryjeme pokličkou a dusíme dokud se voda nevyvaří.
Složení: Pšeničná mouka, kukuřičný škrob, voda
Složení: Pšeničná mouka, kukuřičný škrob, voda
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat